MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Promocija proizvoda


2008-02-17. Kako umiriti bebu tokom izrastanja zubića?

Ogrlica za bebe

Zašto ćilibarske ogrlice?
Da li ste u skorije vreme na nekim bebama primetili male i lepe raznobojne ogrlice?  Najčešće su to ogrlice napravljene od perli prirodnog ćilibara.

Ćilibarske ogrlice za bebe su tradicionalan evropski način pomoći bebama prilikom izrastanja zubića, jer značajno umanjuju bol kod beba, ili ga potpuno otklanjaju i skoro sigurno će značajno smanjiti preterano lučenje pljuvačke kod beba. Ćilibarska ogrlica jača imunitet beba, ublažava uznemirenost i smiruje bebu.

Lekoviti ćilibar
Ćilibar, ili jantar, poznat je od davnina. Stara Germanska plemena, kao što su Goti i drugi Nordijski narodi, Kelti, Romani, Grci, Arapi, Kinezi i drugi narodi, cenili su ćilibar zbog njegove lepote, zaštitnih i lekovitih svojstava. Ćilibar su zvali Elektra ili severno zlato zbog svoje zlatne boje. Trgovina ćilibarom je cvetala u starom svetu. Ćilibar se koristio kao simbol moći, komandovanja i autoriteta. Nositi ćilibar, bilo u komadu ili kao ogrlica, donosi pobedu uprkos konkurenciji i protivnicima.

Prirodni ćilibar, tehnički nije dragi kamen ili mineral, to je fosilna smola sa preistorijskih drveća koja su rasla pre 50 miliona godina, pre svega u Skandinaviji i oko Baltičkog mora. Generalno je prihvaćeno da je ćilibar iz baltičkog regiona najfiniji na svetu.

Prirodni ćilibar ima elektrostatička svojstva koja su vekovima, a i danas, korišćena u lekovite svrhe. Neobična moć ćilibara da proizvodi negativne jone koji utiču na smanjenje bola, aktiviraju lekovite procese i obezbedjuju zaštitu od štetnih radijacija. Ćilibarska kiselina absorbuje negativnu energiju.

Blagotvorno dejstvo ćilibarske ogrlice za bebe
Ogrlice za bebe su tradicionalan evropski način pomoći bebama prilikom izrastanja zubića, jer značajno umanjuju bol kod beba, ili ga potpuno otklanjaju. Ćilibarska ogrlica jača imunitet beba, ublažava uznemirenost, smiruje bebu i skoro sigurno će značajno smanjiti preterano lučenje pljuvačke kod beba (balavljenje). Tokom 19. i 20.og veka ćilibarske ogrlice bebe su nosile u Nemačkoj i Rusiji, a u poslednje vreme širom Evrope. Obzirom da je ćilibarska ogrlica potpuno prirodno pomagalo, ona postaje sve popularnija u SAD i Kanadi.

Pri nošenju ćilibarske ogrlice toplota tela oslobadja lekovita ulja iz perli. Ogrlica, napravljena od ćilibarskih perli, u sebi ima i aktivnu supstancu, tzv. sukcinatnu kiselinu. Sukcinatna kiselina apsorbuje se u krvotok i pri tome povećava imunitet organizma. Analgetička svojstva ogrlice otklanjaju brojne tegobe. Ćilibar čuva statički elektricitet, "elektron" kako su ga nazivali stari Grci.

Brojna su pozitivna iskustva sa ćilibarskom ogrlicom za bebe, a neka možete pronaći i na Internet forumima.

Za više informacija o ogrlicama, lekovitom ćilibaru i delovanju ogrlice, posetite Web sajt: www.ogrlicezabebe.com

Izvori:
http://en.wikipedia.org/wiki/Spirit_of_amber

http://en.wikipedia.org/wiki/Amber  - Wikipedia

 

Autorski članak:

www.ogrlicezabebe.com

Trenutni odeljak: Promocija proizvoda
POGLEDAJTE JOS:


2008-02-17.  | 

Kako umiriti bebu tokom izrastanja zubića?

Ogrlica za bebe

Zašto ćilibarske ogrlice?
Da li ste u skorije vreme na nekim bebama primetili male i lepe raznobojne ogrlice?  Najčešće su to ogrlice napravljene od perli prirodnog ćilibara.

Ćilibarske ogrlice za bebe su tradicionalan evropski način pomoći bebama prilikom izrastanja zubića, jer značajno umanjuju bol kod beba, ili ga potpuno otklanjaju i skoro sigurno će značajno smanjiti preterano lučenje pljuvačke kod beba. Ćilibarska ogrlica jača imunitet beba, ublažava uznemirenost i smiruje bebu.2013-04-22.  | 

Novi način izrade fotografija

Novi način izrade fotografijaImate hiljade porodičnih fotografija koje se gomilaju na računaru. Da li ste pomislili šta će se sa njima desiti ako vam se pokvari hard disk. Svi rođendani, letovanja, zimovanja i uspomene će biti zauvek izbrisane. Ali ne mora tako da bude.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte Va biznis po najniim cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS