MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Trudnoca & Porodjaj ´┐Ż Trudnoca


2007-04-05. Krvarenje iz nosa i desni

Koagulacija krvi se menja za vreme trudnoce i mnogim trudnicama se dogadja da im desni krvare dok >peru zube. Tokom trudnoce su desni osetljivije, tako da je bolje da koriste meksu cetkicu za zube. Obratite se zubaru da vam ukloni kamenac, jer je to pravo leglo mikroba. Mozete isprati usta rastvorom koji se kupuje u apoteci a namenjen je tome.

Krvarenje iz nosa, koje je najcesce blago, moze se ponavljati. Ne postoji nista delotvorno sto bi sprecilo tu pojavu. Ucestalost krvarenja iz nosa moze se smanjiti pomocu lokalnih sredstava koja ubrzavaju zarastanje rane. Ako su krvarenja suvise cesta, treba da odete na pregled kod specijaliste ORL-a.

Trenutni odeljak: Trudnoca & Porodjaj ´┐Ż Trudnoca
POGLEDAJTE JOS:


2008-05-20.  | 

Gasovi u trudnoci

Svako, bio u drugom stanju ili ne, ispu┼íta gasove. Tokom trudnoće ćete primetiti da ih ispu┼ítate vi┼íe nego obično. Ne budite iznenađeni ako primetite da podrigujete kao ┼íampion u ispijanju piva ili ako morate da otkopčate pantalone jer ste naduveni. Glavni krivac u trudnoći je povi┼íen nivo progesterona, hormona koji opu┼íta mi┼íiće u čitavom telu, uključujući i one u abdomenu.2011-04-01.  | 

Promene raspolo┼żenja u toku trudnoće

Zašto sam potištena u poslednje vreme?
Promene raspolo┼żenja u toku trudnoćeNormalno je menjati raspolo┼żenja u toku trudnoće, ┼íto se de┼íava zbog hormonskih promena koje utiču na nivo neurotransmitera (hemijski glasnici u mozgu) i zbog ┼íirokog raspona emocija jer ćete postati roditelj. Svako različito reaguje na ove promene. Neke majke imaju pojačane emocije, i lepe i ru┼żne; neke su utučene ili zabrinute. Kod mnogih ┼żena zlovolja bukne u periodu od 6. do 10. nedelje trudnoće, zatim se umiri u drugom tromesečju trudnoće, a onda ponovo nastupi kako se trudnoća bli┼żi kraju.2011-05-09.  | 

10 saveta za zdravu trudnoću

10 saveta za zdravu trudnoćuMale promene mogu dovesti do bitne razlike u tome kako se osećate Vi i Va┼ía beba u toku trudnoće.

Evo 10 saveta za zdravu trudnoću:
1. Smanjite unos kofeina i ┼íećera.
2. Smanjite pušenje; droge nikako ne koristite.
3. Ma┼żite kreme koje sadr┼że kakao buter kako bi negovali ko┼żu.
4. Vodite računa o te┼żini.2007-04-09.  | 

Neki pojmovi o ishrani

Tezina i duzina novorodjenceta se uvek nekako svecano objavljuju. Kad cujete da je beba krupna, zamisljate da je snazna i da ce odoleti svim teskocama, a kad je sitna, odmah se pomislja da ce biti krhka i da ce joj biti potrebna pojacana zastita.2009-05-22.  | 

Kako se prave bebe? (I deo)

Kako se prave bebe? (I deo)Mo┼żda na prvi pogled izgleda da je pravljenje bebe jednostavan posao. Dovoljno je malo ljubavi, ┼żelja, dobra volja i jo┼í po ne┼íto. Ali, procesi koji predstoje ovom događaju nisu ni malo jednostavni i zahtevaju veliku upornost i sposobnost i sa ┼żenske i sa mu┼íke strane. Zamislite nekoga ko stalno mora da preplivava Atlantik da bi stigo do cilja. A ostvarenje zadatka je pod znakom pitanja i nikada nije izvesno. Ali, gospodin spermatozoid se ba┼í tako hrabro pona┼ía da bi stigo do svoje dragane - jajne ćelije.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte VaÜ biznis po najni×im cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright ę www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS