MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Trudnoca & Porodjaj ´┐Ż Trudnoca


2007-03-16. Bolovi u dojkama na pocetku trudnoce

Dojke ce vam se uvecati vrlo rano, jos pre nego sto budete utvrdili da ste trudni, to uvecanje izivano je snaznim lucenjem estrogena na pocetku trudnoce. Dojke postaju preosetljive, neprijatno vam je, na primer, da se vezete pojasom u automobile, a i najmanji dodir je bolan. I bradavice bole na svaki dodir, a ponekad mogu boleti i same od sebe.

Pocetkom cetvrtog meseca, dojke ce prestati da budu preosetljive. Ostace uvecane ali vise nece biti tako napete i tvrde. Mozda cete od samog pocetka trudnoce morati da promenite velicinu i model brushaltera.

Trenutni odeljak: Trudnoca & Porodjaj ´┐Ż Trudnoca
POGLEDAJTE JOS:


2009-02-17.  | 

Otoci u trudnoći (stopala, nogu i ruku)

Otoci u trudnoći (stopala, nogu i ruku)Zadr┼żavanje tečnosti koje izaziva pojavu otoka (edema) je prirodno stanje u trudnoći. Materica koja raste pravi pritisak na krvne sudove koji nose tečnost iz stopala i zglobova. Tesna odeća, koja ste┼że zglobove, noge i donji deo tela, mo┼że dovesti do zadr┼żavanja tečnosti i otoka zbog usporene cirkulacije. Takođe i nedovoljna količina proteina u ishrani mo┼że da utiče na zadr┼żavanje tečnosti.

┼áta mo┼żete sami da učinite?2009-03-18.  | 

Lupanje srca i gubitak daha u trudnoći

Lupanje srca
Povremeno lupanje srca smatra se sasvim normalnim, jer je količina krvi u va┼íem organizmu povećana.

┼áta mo┼żete sami da učinite?
- Nemojte da paničite, već poku┼íajte da se opustite, odmorite ili lagano pro┼íetate.
- Dišite polako i duboko.
- Ako je lupanje stalan ili čest problem, tada se morate obratiti svom ginekologu.2011-12-26.  | 

Intrauterini zastoj u rastu ploda

Intrauterini zastoj u rastu ploda Intrauterini zastoj u rastu se odnosi na plod koji je manji od normalnog. Dijagnoza se uspostavlja kada je bebina te┼żina deset procenta ispod normalne za njenu gestacijsku starost. Ovo stanje se de┼íava kada postoje o┼ítećenja na placenti ili dotoku krvi, kao i usled naru┼íenog zdravlja majke, njene lo┼íe ishrane ili načina ┼żivota.2010-04-30.  | 

Bolovi u stomaku u toku trudnoće

Bolovi u stomaku u toku trudnoćeMnoge trudnice se ┼żale na bolove u stomaku u toku trudnoće. Iako su bolovi u stomaku bezopasni u toku trudnoće, savetuje se da posetite lekara ukoliko osetite bolove. U određenim slučajevima to mo┼że biti znak ozbiljnog problema koji mo┼że samo doktor dijagnostikovati.2011-01-20.  | 

Venčanice za trudnice

Venčanice za trudniceNajpre Vas je obradovala lepa vest da ćete postati majka, a sada Vas je i partner zaprosio. Srećom pa su pro┼íli oni dani da kada ┼żena sazna da je trudna mora da otka┼że svadbu ili je napravi pre nego ┼íto počne da se primećuje stomak. Danas je stav prema celoj situaciji mnogo opu┼íteniji i fleksibilniji. Vi┼íe nema razloga za┼íto trudnica ne treba da obuče klasičnu venčanicu. Trudnoća se u savremenom svetu posmatra kao stvar na koju treba biti ponosan i nikako je skrivati. Iz tog razloga se mo┼że naći veliki izbor vrlo modernih venčanica, posebno dizajniranih za trudnice.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte VaÜ biznis po najni×im cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright ę www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS