MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Kutak za tate


2006-11-11. Potrebne stvari za bebu

Posto se vasa beba adaptirala na spoljni zivot, iz bolnice vam dolaze kuci mama i beba. Tate sigurno zbunjeni iako imate puno osoba pored sebe koje ce vam dati strucne savete. Pomocicemo vam tako sto ce te na jednom mestu imati spisak potrebnih stvari za vasu bebu kada dodje kuci.

Od svih kolicina mozete odstupati, mi vam predlazemo ono neophodno:
-
krevetac
-
cebence
-
posteljina
-
50 pelene tetra
-
20 svedskih
-
10 benkica
-
3 kapice
-
5 peskira za kupanje
-
koritance
-
bokal za polivanje
-
musema
-
2 flasice(staklena i plasticna)
-
pavloviceva mast
-
bebi sampon i sapun
-
stapici za usi
-
AD kapi vodene
-
vlazne maramice
- c
etka za pranje flasica
-
sterilna gaza
-
cesljic ili cetka za kosu
-
bebi caj protiv grceva
-
eferalgan ili paracetamol za temperature za slucaj da se beba razboli
-
portiklice
-
jekoderm
-
3%rastvor hidrogena za pupcic
-
laza - varalica
-
carapice
-
lancic za cuclu
-
papirni flaster za pupcic

Kada podjete po bebu potrebno vam je sledece: nosiljka, cebence, 2 benkice, 4 pelene i pampers, svedska pelena, kapica, carapice i naravno POKLON ZA VASU DRAGU.

Trenutni odeljak: Kutak za tate
POGLEDAJTE JOS:


2005-12-16.  | 

Nekoliko saveta za Vas

Uloga buducih oceva u trudnoci cesto je zbunjujuca i konfuzna. Cesto ne umeju pravilno da se postave i ophode, pa samim tim ostavljaju utisak da su nezainteresovani. Psiholozi tvrde da su oni ustvari preplaseni.

Evo nekoliko saveta za vas buduce tate kako minimalno da ucestvujete i pomognete svojoj trudnici:2008-05-13.  | 

Strahovi budućeg tate

Od trenutka kada saznate da vam je partnerka trudna, obuzima vas jedan potpuno nepoznat osećaj koji vas sprema da učestvujete u trudnoći i porođaju. Mo┼żda će vam biti neprijatno da podelite strahove koje osećate. To je prirodno. Najveći strah sa kojim se mu┼íkarci suočavaju je od davnina u na┼íoj kulturi: Da li ću moći da za┼ítitim i ishranim svoju porodicu? U većini porodica, kada prvo dete stigne, postoji iznenadni prelazak sa dve plate za dve osobe na jednu platu za tri osobe. To je te┼żak teret koji treba nositi.2006-07-01.  | 

Va┼żnost očeva

Nema sumnje da majke igraju najva┼żnije uloge u ┼żivotima njihove dece. One su očigledni heroji dečjeg odgoja. Ali ┼íta je sa ulogom oca? Koliko su bitni očevi sveta u poređenju sa svemogućom slikom majke? Moje mi┼íljenje je da očevi imaju pojednako va┼żnu ulogu kao i majke. Različitu, da. Verovatno ne kao dojenje, ili sve┼żrtvujuća ali podjednako va┼żna u razvojnom i emocionalnom blagostanju deteta.2011-03-15.  | 

Šta je uzrok sterilnosti kod muškaraca?

┼áta je uzrok sterilnosti kod mu┼íkaraca? Dosta mu┼íkaraca danas nailazi na ovu te┼íkoću. Problem sa njihovim sterilitetom predstavlja pozadinu polovine prijavljenih slučajeva svih vrsta neplodnosti.

Bitni su kako kvalitet tako i kvantitet sperme tj. spermatozoida. Mu┼íkarac je izlo┼żen riziku od steriliteta ukoliko je broj spermatozoida manji od 20 miliona na 1ml, a sterilan ukoliko je taj broj ispod 500 000.2011-12-20.  | 

Na koje načine otac mo┼że postati značajniji deo porodice (nego ┼íto već jeste)?

Na koje načine otac mo┼że postati značajniji deo porodice (nego ┼íto već jeste)?1. Zdrav, pozitivan odnos pun po┼ítovanja sa majkom deteta je prvi korak do srećne porodice. Deca su pod velikim uticajem svoje okoline i pona┼íaju se i rade ono ┼íto vide od drugih.

2. Provodite vi┼íe vremena sa detetom. Pričajte sa njim i slu┼íajte ga. Ako očekujete da Vas dete stvarno čuje, zaslu┼żite to pravo tako ┼íto ćete ga uvek saslu┼íati. Većina očeva razgovara sa decom tek kada ne┼íto skrive.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte VaÜ biznis po najni×im cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright ę www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS