MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 
auto oglasi


 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: Kutak za tate


2006-11-11. Potrebne stvari za bebu

Posto se vasa beba adaptirala na spoljni zivot, iz bolnice vam dolaze kuci mama i beba. Tate sigurno zbunjeni iako imate puno osoba pored sebe koje ce vam dati strucne savete. Pomocicemo vam tako sto ce te na jednom mestu imati spisak potrebnih stvari za vasu bebu kada dodje kuci.

Od svih kolicina mozete odstupati, mi vam predlazemo ono neophodno:
-
krevetac
-
cebence
-
posteljina
-
50 pelene tetra
-
20 svedskih
-
10 benkica
-
3 kapice
-
5 peskira za kupanje
-
koritance
-
bokal za polivanje
-
musema
-
2 flasice(staklena i plasticna)
-
pavloviceva mast
-
bebi sampon i sapun
-
stapici za usi
-
AD kapi vodene
-
vlazne maramice
- c
etka za pranje flasica
-
sterilna gaza
-
cesljic ili cetka za kosu
-
bebi caj protiv grceva
-
eferalgan ili paracetamol za temperature za slucaj da se beba razboli
-
portiklice
-
jekoderm
-
3%rastvor hidrogena za pupcic
-
laza - varalica
-
carapice
-
lancic za cuclu
-
papirni flaster za pupcic

Kada podjete po bebu potrebno vam je sledece: nosiljka, cebence, 2 benkice, 4 pelene i pampers, svedska pelena, kapica, carapice i naravno POKLON ZA VASU DRAGU.

Trenutni odeljak: Kutak za tate
POGLEDAJTE JOS:


2006-06-18.  | 

Kako da budete savršen tata

Sad kad ste otac, svi će očekivati da se pona┼íate kao takav! Nekoliko lekcija o roditeljstvu mo┼że da pomogne, ali na ┼żalost to nije uvek opcija. Sve je u praksi. Da bismo Vam pomogli već na početku, pitali smo grupu mama ┼íta su one očekivale od svojih partnera u prvim danima.2012-01-26.  | 

Zašto se još uvek nisam vezao za svoju bebu?

Za┼íto se jo┼í uvek nisam vezao za svoju bebu?Očevima je obično potrebno vi┼íe vremena da upoznaju svoje dete. Ako Vas muče osećanja otuđenosti i ravnodu┼ínosti, ne brinite jer je to normalno na početku.

Beba predstavlja veliku promenu u ┼żivotima oba roditelja. Majka je opterećena velikom odgovorno┼íću, posebno ako doji dete. Ona je glavni staratelj i uvek je pored nje. Samim tim se brzo vezuju jedno za drugo. Majka dobija pa┼żnju i od bebe i od supruga za razliku od oca koji se često oseća zapostavljeno. Međutim, njemu je takođe potrebna pa┼żnja i podr┼íka po┼íto se i on prilagođava ogromnoj promeni.2008-05-10.  | 

Kako da joj ugodite kada je u drugom stanju

Saveti za tate - Kako da joj ugodite kada je u drugom stanjuBuduća mama radi na veoma va┼żnom projektu dugom 9 meseci. Va┼í zadatak je da ona bude vesela i srećna. Evo male tajne ÔÇô treba da radite sve sa zadovoljstvom. Okru┼żite je negom. Naučite da predvidite njene ┼żelje da biste je videli nasmejanu. Da li sedi u fotelji? Stavite jastuče ispod njenog struka. Da li idete u kupovinu? Savijte se i ve┼żite joj pertle, bez da vas ona prvo pita. Ima puno takvih sitnica. Samo treba da ih primetite. Pokrijte je, donesite joj knjigu ili čarape, bacite omot od čokoladice, kada se vraćate sa posla pozovite je i pitajte ┼íta treba da kupite ÔÇô sve ovo je veoma jednostavno, a tako pa┼żljivo.2005-12-16.  | 

Nekoliko saveta za Vas

Uloga buducih oceva u trudnoci cesto je zbunjujuca i konfuzna. Cesto ne umeju pravilno da se postave i ophode, pa samim tim ostavljaju utisak da su nezainteresovani. Psiholozi tvrde da su oni ustvari preplaseni.

Evo nekoliko saveta za vas buduce tate kako minimalno da ucestvujete i pomognete svojoj trudnici:2011-03-15.  | 

Šta je uzrok sterilnosti kod muškaraca?

┼áta je uzrok sterilnosti kod mu┼íkaraca? Dosta mu┼íkaraca danas nailazi na ovu te┼íkoću. Problem sa njihovim sterilitetom predstavlja pozadinu polovine prijavljenih slučajeva svih vrsta neplodnosti.

Bitni su kako kvalitet tako i kvantitet sperme tj. spermatozoida. Mu┼íkarac je izlo┼żen riziku od steriliteta ukoliko je broj spermatozoida manji od 20 miliona na 1ml, a sterilan ukoliko je taj broj ispod 500 000.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte VaÜ biznis po najni×im cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright ę www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS