MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 

 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak: ´┐Ż


2006-11-09. Zasto i kako bebe podriguju

Prilikom plakanja desava se da beba proguta vazduh. Zato, bitno je podici da bi ga potisnula iz tela. Isto to se desava i prilikom hranjenja. U retkim slucajevima vazduh koji se nalazi u bebinom stomaku moze potisnuti hranu nazad. Tada ce vasa beba povratiti. U drugim slucajevima kada se beba uspravi ona podrigne.

Beba se moze nagutati vazduha i u toku samog hranjenja ukolko je halapljiva. Stoga vam preporucujemo da otprilke na pola obroka bebu podignete u uspravan polozaj. Pre toga uzmite pelenu i stavote je preko ramena jer beba moze istovremeno podrignuti i bljucnuti malo mleka. Da bi olaksali bebi mozete je po zavrsertku obroka potapsati par puta. Na taj nacin pomazete bebi da se oslobodi vazdusnog mehura iz zeluca. Najbolje je bebu prisloniti uz svoje rame a rukama drzite za ledja.

Trenutni odeljak: ´┐Ż
POGLEDAJTE JOS:


2012-01-28.  | 

Reklame za brzu hranu, koje se emituju na TV-u, ohrabruju nezdravu ishranu

Reklame za brzu hranu, koje se emituju na TV-u, ohrabruju nezdravu ishranuDeca koja gledaju reklame za nezdravu hranu na televiziji imaju veće predispozicije da ┼żude za hranom bogatom mastima i ┼íećerima, ka┼że studija skorije sprovedena na tu temu.

Istra┼żivači su posmatrali 281 dete, uzrasta od ┼íest do trinaest godina, da otkriju koje su im navike i preferencije u ishrani.2011-03-15.  | 

Podstaknite svoj libido na potpuno prirodan način

Podstaknite svoj libido na potpuno prirodan način Da li je Va┼í seksualni nagon u padu ovih dana? Sledi par saveta koji mogu pojačati libido i vratiti ljubavni ┼żivot na pravu stazu.

Redovan seksualni ┼żivot predstavlja odličan trening, ali takođe poma┼że u borbi protiv depresije, sni┼żava krvni pritisak i popravlja imuni sistem.2010-12-29.  | 

Anoreksija

AnoreksijaAnoreksija je poremećaj u ishrani koji uglavnom pogađa devojke i ┼żene mada se de┼íava da i mu┼íkarci pate od istog. Obično počinje u pubertetu.

Te┼íko je proceniti koliko je anoreksija česta, ali istra┼żivanja pokazuju da oko 1% srednjo┼íkolki i studentkinja ima ovu bolest. Ne treba isključiti mogućnost da je procenat obolelih potcenjen.2009-03-19.  | 

Strpljenjem do vitkog stasa

Strpljenjem do vitkog stasaPorodiljama se ne savetuju te┼íke ve┼żbe i o┼ítre restriktivne dijete u mesecima posle porođaja. Uz umerene aerobne aktivnosti, balansirana ishrana je dovoljna da omogući bezbedan gubitak od 3 kg mesečno i povratak u predporođajni stas za tri do četiri meseca.

 

 2012-10-28.  | 

Stvari koje mu┼íkarac treba da zna o trudnoći

Stvari koje mu┼íkarac treba da zna o trudnoćiIako ste Vi ti koji ste trudni, Va┼í partner prolazi kroz isto (dobro, ne ba┼í isto). Evo liste stvari o kojima bi trebalo da se zapita svaki mu┼íkarac.
Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte VaÜ biznis po najni×im cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright ę www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS