MojaBeba.com

portal za roditelje i trudnice

 

 

 

 

Kratak sadržaj
1. Trudnoca & Porodjaj
2. Moja beba
3. Kutak za mame
4. Kutak za tate
5. Pitajte strucnjake
6. Vasa iskustva
7. Saveti
8. Vesti & Obavestenja
9. Pisma citalaca
10. Promocija proizvoda
11. Pampers vesti
12. Maticne celije

Rent A Car Kragujevac

Pirotehnika Piro-Mania


 
POSLOVNI ADRESAR
 

 

Pretraga sajta:

Loading
Trenutni odeljak:


2012-02-13. Da li je trudnoća stresna?

Da li je trudnoća stresna?Kada oba supružnika imaju karijere, tada nikada nije „pravo vreme“ za planiranje porodice i dobijanje bebe. Ukoliko imate nešto jako bitno da završite u budućnosti, kao što je neki ispit ili polaganje, sigurno se pitate da li će stres, koji ide uz, biti toliko veliki da može uticati na trudnoću.

Započeti porodičan život je najveća životna odluka. U pitanju je veoma lična stvar i dosta je povezana sa Vašom psihologijom, emotivnom vezom, porodicom i praktičnim situacijama.

Stres povodom ispita ne bi trebalo da ima velikog uticaja na bebu, pre će biti obrnuto. Prve i poslednje nedelje trudnoće su veoma zahtevne i veoma je moguće da tada nećete funkcionisati onako kako ste navikli.

Bebu i karijeru je jako teško uklopiti, i iako mnogi roditelji uspevaju u tome, sama situacija iziskuje mnogo stresa.

Ako više ne želite da čekate sa planiranjem porodice, naš savet je da pratite svoja osećanja i budete spremni da promenite život. Bebe imaju tu čudnu sposobnost da potpuno promene životnu perspektivu.

Nekoliko nedelja pre začeća, poželjno je uzimati vitamin - folna kiselina, jer je dokazano da umanjuje rizik od nastanka urođenih anomalija, kao što je spina bifida. Kupuje se u lokalnoj apoteci.  

Trenutni odeljak:
POGLEDAJTE JOS:Cilibarske ogrlice za bebe

Reklamirajte Va biznis po najniim cenama u Srbiji. Popusti su svuda oko Vas, pronađite ih sa aplikacijom 'Lovac na popuste'.


TV Program

ExYu Radio stanice online

     

 

Copyright www.mojabeba.com  Sva prava zadrzana.   design by IMS